vineri, 15 mai 2015

Abilitati de viata in contextul dezvoltarii durabile | Bihor

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile anunta lansarea Seriei 4 de inscrieri la cursul cu tema „Abilitati de viata in contextul dezvoltarii durabile” acreditat de Directia Generala Management, Resurse Umane si Retea Scolara Nationala (DGMRU RSN – MEN) din cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice.
Cursurile sunt organizate in parteneriat cu Asociatia REPER21 si Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Bihor, in cadrul proiectului “Dezvoltarea abilitatilor de viata a tinerilor in contextul dezvoltarii durabile”, cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Cursurile organizate in cadrul proiectului se adreseaza unui numar total de 1060 de cadre didactice.

Cursurile urmaresc dezvoltarea competentelor cadrelor didactice de a elabora si implementa in cadrul orelor de curs sesiuni si proiecte educationale pentru dezvoltarea abilitatilor de viata ale copiilor si tinerilor in contextul dezvoltarii durabile. Cursurile se vor finaliza cu obtinerea unui atestat de formare continua a personalului didactic si dobandirea unui numar de 20 de credite profesionale transferabile. Promovarea tuturor modulelor este obligatorie pentru certificare.


Tipul cursului
Curs de perfectionare - autorizat
Curs GRATUIT

Cine se poate inscrie
- Profesori in invatamantul liceal
- Consilieri scolari in invatamantul gimnazial / liceal / profesional si ethnic
- Cadre didactice debutante in cariera (persoane sub 35 de ani, fara grad didactic definitiv) din invatamantul gimnazial / liceal / profesional si tehnic
Se pot inscrie personae cu domiciliul in unul din judetele: Bihor, Arad, Sălaj

Loc de desfasurare
Oradea

Inscrieri
Inscrierea in perioada: 14 Mai 2015 - 31 Mai 2015
Data de incepere: 18 Iunie 2015
Pentru inscrieri contactati: Asociatia REPER21

Informatii suplimentare
Pentru mai multe detalii: click aici

Nota: linkul de mai sus devine inactiv dupa expirarea perioadei de valabilitate a anuntului


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu